LTU toimistorakennus

Office and industrial building

 

Moderni teollisuusrakennus, joka toimii nopeasti kasvavan rakennusalan yrtityksen pääkonttorina sekä varastona.

 

Rakennuksen toiminnot ovat jaettu kerroksittain: varastotilat ovat maantasokerroksessa ja toimitilat asettuvat niiden ylle. Toimitilat ovat jaettu lasiseinillä toiminnoiltaan erilaisiin tiloihin niin että avaruus säilyy ja tilat on helposti muunneltavissa. Toimistotilat avautuvat suurelle kattoterassille.

 

LTU:n uusi pääkonttori oli ehdolla Vantaan Kehäkukka-arkkitehtuuripalkinnon saajaksi. Kyseisen palkinnon avulla kaupunki pyrkii palkitsemaan laadukkaita ja kekseliäitä arkkitehtuurikohteita ja -tekoja. Kaikkiin ehdokkaisiin voit tutustua täällä.

 

  • Kaupunki – Vantaa
  • Asiakas – LTU Urakointi Oy
  • Status – Valmistunut 2018
  • Laajuus – 970  m²