Palvelut

HELST on nuori arkkitehtitoimisto Helsingistä. Suunnittelumme lähtee aina asiakkaan tarpeista. Pyrimme suunnittelemaan asiakkaillemme juuri sitä, mitä he mieluiten haluavat. Siksi nimemme onkin HELST, joka ruotsiksi tarkoittaa juurikin ”mieluiten”. Meidän pieni mutta monikielinen tiimimme palvelee teitä suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, englanniksi, portugaliksi, espanjaksi, italiaksi tai vaikkapa ranskaksi.

Toimistollamme on paljon kokemusta pientaloista mutta teemme myös suurempia projekteja. Työpöydällämme on tällä hetkellä erilaisia pientaloja, muutama puukerrostalo sekä pari hyvin kiinnostavaa tehdasrakennusta, jotka muutetaan muun muassa asunnoiksi ja toimistoiksi. Uudishankkeiden lisäksi haluamme tuoda uutta elämää olemassa oleviin rakennuksiin ja siten pitkittää niiden elinkaarta.

Haluamme hyvällä suunnittelulla olla rakentamassa parempaa huomista. Siksi ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Tästä syystä me pyrimme suunnittelemaan ympäristöystävällisiä, terveellisiä, kauniita ja aikaa kestäviä rakennuksia.

Sen lisäksi, että tarjoamme suunnittelupalveluita, teemme myös hankkeistamme elinkaari- ja kustannusarvioita.